Terug naar rondreis Go West
Terug naar overzicht

GO WEST/EAST: verschil Standaard en Luxe reis

Voor deze prachtige rondreis kunt u kiezen uit een standaard en luxe reis.
Het verschil zit in het aantal sterren van de accommodaties. De standaard accommodaties hebben over het algemeen 3 sterren en de luxe accommodaties
4 of 5 sterren. Soms zijn de accommodaties hetzelfde en is het kamertype anders.

Voor zowel de standaard als luxe reis, geldt dat de accommodaties stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit en zijn sfeervol ingericht daarnaast bieden zij uitstekende service.

Wisselen/verlengen

Mocht u de accommodaties willen wisselen of u wilt uw verblijf verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over chalets en appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Voor de rondreis "Go West" heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats  Standaard  Luxe
 Banff  Banff Brewster's Mountain Lodge  Buffalo Mountain Lodge****
 Kicking Horse  Glacier Mountaineer Lodge  Highland Lodge***
 Revelstoke  Hillcrest hotel****  Nelson Lodge Studio****
 Sun Peaks  Sun Peaks Lodge***  Delta hotel****
 Whistler  Pinnacle hotel***   Nita Lake Studio****

Banff / 3 nachten
Standaard

Buffalo Mountain Lodge**** ligt op de berg boven het centrum van Banff. Het is een mooi complex van houten huizen, gelegen tussen de bomen. De kamers zijn sfeervol (met echte openhaard), de lounge is mooi, er is een grote buiten hot tub en het restaurant Sleeping Buffalo is geweldig!

Luxe
Het Fairmont Banff Springs***** is net een sprookjeskasteel: met torentjes, pilaren, grote brede trappen, enorme terrassen, echte balzalen en bovenal gelegen op een schitterende locatie. Ook wanneer u hier niet verblijft, is het de moeite waard om er een kijkje te nemen en even de sfeer te proeven in de prachtige lounges en zalen. In het hotel vindt u meer dan 15 restaurants, diverse bars en wijnlokalen, en ca. 10 winkels. De kamers zijn uiteraard mooi ingericht.

Kicking Horse / 1 nacht
Standaard & Luxe
In deze accommodatie verblijft u bij de standaard reis in een "standaard" kamer en bij de luxe reis in een "baronial" kamer.  De Highland Lodge*** heeft een ideale ligging ten opzichte van de pistes. Het hotel beschikt over alle faciliteiten en is charmant ingericht. Ze hebben een grote open haard in de lounge waar je heerlijk kunt relaxen in de fauteuils. 's Avonds sterren kijken in de outdoor hot tubs! Het verblijf hier is inclusief ontbijt.

Revelstoke / 2 nachten 
Standaard & Luxe
In deze accommodatie verblijft u bij de standaard reis in een "comfort" kamer en bij de luxe reis in een "superior" kamer. Het Hillcrest hotel**** ligt net buiten het centrum van Revelstoke, op een heuvel tussen de bomen. Hierdoor ontstaat de indruk dat het zich ver van alles bevindt, hoewel u binnen een paar minuten rijden in het stadje bent. Het hotel heeft een prima restaurant, gezellige bar met zo nu en dan live-muziek, een grote lounge, binnen en buiten hot tub, en onderin het hotel bevindt zich een ruime sport/souvernirwinkel. De kamers zijn ruim en goed. Er heerst een bijzonder ontspannen en sportieve sfeer in dit gezellige hotel.

Sun Peaks / 3 nachten
Standaard
Sun Peaks Lodge*** ligt in het centrum aan een van de besneeuwde straten.
U wordt hier zeer hartelijk ontvangen en de service is prima. De lodge is net gerenoveerd en de kamers zijn goed ingericht. Er is een sauna, hot tub en een Spa. Ook beschikt het hotel over een eigen sportzaak. Voor de deur van het hotel stapt u op de latten en skiet zo door de straat naar de liften toe!

Luxe
Het Delta hotel**** is een schitterend hotel met een geweldige ligging aan de pistes. Het hotel beschikt over een spa, sfeervol restaurant en een gezellige bar. De kamers zijn allemaal sfeervol ingericht. En last but not least: ze hebben buiten hot tubs met uitzicht op de pistes!

Whistler / 3 nachten
Standaard
Whistler Pinnacle hotel*** ligt aan de rand van het centrum. U kunt makkelijk door het voetgangersgebied naar de liften en pistes lopen, maar er rijdt ook een shuttle. 's Avonds is het helemaal ideaal: u zit niet in de 'lawaai-zone' maar wel op comfortabele afstand van alle winkels en eet-, drink- en uitgaansgelegenheden. Deze prima accommodatie heeft een binnenzwembad en hot tub, en bestaat volledig uit studio's, die allemaal mooi zijn ingericht. Bijzonder detail: er staat een jacuzzibad in de kamer!

Luxe
Westin Resort en Spa***** is ons paradepaardje in Whistler. Het is gelegen aan de voet van de pistes en liften en aan de rand van het levendige uitgaansgebied. Dit luxe hotel heeft prachtige, ruime suites (met keuken) en beschikt over veel faciliteiten: een binnen- en buitenzwembad, sauna, binnen en buiten hot tub en stoombad, en daarnaast natuurlijk de Spa faciliteiten (tegen betaling).

↑Top

Ja, ik wil reserveren!


  


let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer