Waarom een reisverzekering?

Lekker vakantie vieren of een mooie reis maken, dat doet u voor uw plezier. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met de reisverzekering van de Europeesche uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen.

De kosten voor medische verzorging of opname in een ziekenhuis in Canada en de USA zijn vaak veel hoger dan in Nederland. Wij adviseren u de reisverzekering van de Europeesche af te sluiten om dit soort kosten en eventuele repatriëring te dekken.

De Europeesche zorgt dat u er nooit alleen voor staat. Bij problemen wordt u direct geholpen. Het hele jaar door, waar u ook bent. U kunt 24 uur per dag rekenen op uitstekende (telefonische) hulp in uw eigen taal. De Europeesche is namelijk al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Premie:

 Verzekeringsgebied      Werelddekking
 Basisdekking excl. geneeskundige kosten  € 1,95
 Basisdekking incl. geneeskundige kosten  € 2,35

 

Premie uitbreidingen:

 

 Rubriek Premie 
 Ongevallen  € 0,15
 (Winter)sport  € 1,00
 Rechtsbijstand  € 0,15
 Geld  € 0,50 per polis of persoon
 Extra sportuitrusting  € 0,50

De premie is per persoon per dag. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Er is 7,5% assurantiebelasting* verschuldigd over de premie rechtsbijstand. De poliskosten bedragen € 3,50.

 * Prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen: per 1 maart 2011 wordt de assurantiebelasting verhoogd naar 9,7%.

Terug naar Verzekeringen
 

 


Nederlanders vaak slecht verzekerd

Uit onderzoek van de Nederlandse Skivereniging is gebleken dat Nederlanders vaak niet of onvoeldoende verzekerd op wintersport gaan, met alle financiële gevolgen van dien...

Lees meer