Wie, wat, waar en waarom...


Wie? Even voorstellen:

Ik ben Karin Schipper en in 2008 heb ik samen met een partner CANADO travel opgericht. Sinds begin 2010 run ik het bedrijf alleen. Mijn achtergrond bestaat uit wintersport, wintersport en nog eens wintersport!
In mijn jonge jaren was ik fanatiek wedstijdskiër op nationaal niveau en daarna ben ik diverse skileraren- en skitraineropleidingen gaan doen. Ik ben jaren werkzaam geweest op de skibanen in Hoofddorp, Huizen en Nieuwegein, tot de sneeuw me naar Oostenrijk lokte! Ben Landes Skilehrer en D-trainer (jeugd), en ik was 5 jaar skileraar in St. Anton am Arlberg. Daarnaast heb ik 6 jaar de skitests gedaan voor het SkiMagazine (en heb ook nog een column gehad in het blad); was lid van het Interskiteam in 1991 in St. Anton, Oostenrijk en in 1995 in Nosawa Onsen, Japan, en ik ben jarenlang opleider geweest bij de skilerarenopleidingen van de NSkiV.
Te 'oud' geworden voor het skilerarenbestaan ben ik in 2000 gaan werken in de (ski)reiswereld. Naast mijn enorme passie voor wintersport, reizen en avontuur, houd ik van organiseren, en dat kwam goed van pas.
Tijdens diverse reizen door Canada heb ik mijn hart verloren aan dit schitterende land. Met de oprichting van een reisorganisatie voor wintersportreizen naar Canada is een grote wens in vervulling gegaan!

Waarom Canada en de USA?

In eerste instantie is CANADO travel (de naam zegt het al) gestart met reizen naar Canada. Vanaf winter 2010-2011 hebben we ook de USA toegevoegd als wintersportland.
Canada en de USA zijn geweldige landen om op wintersport naartoe te gaan! Neem de prachtige natuur, gastvrije bevolking, ontspannen sfeer, bijzondere plaatsen, rustige pistes, leuke en gevarieerde skigebieden en de fantastische sneeuw (écht waar! De negatieve berichten over de sneeuw tijdens de OS 2010 in Vancouver waren gebaseerd op de sneeuwcondities op Vancouver's 'huisberg', en die ligt..... aan zee)!

De reizen die CANADO aanbiedt hebben wij zelf samengesteld en vrijwel allemaal ook daadwerkelijk gemaakt; daardoor kunnen wij u alle informatie geven en adviseren uit eigen ervaring.

Wie denkt dat het te ver is om naar Canada of de USA te vliegen voor een wintersport: kijk hier!

Persoonlijk!

CANADO travel staat voor vertrouwen, kwaliteit en persoonlijke service. Wij bieden standaard pakketten aan, maar zijn bovenal specialist in maatwerk. Elke reis wordt afgestemd op uw wensen. Natuurlijk kunt u bijna elke reis tegenwoordig via internet boeken, maar uit eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is om iemand te spreken die aanvoelt waar u naar op zoek bent en net dat stapje extra doet om voor u de perfecte vakantie te organiseren. Iemand waar u op kunt vertrouwen, die haar afspraken nakomt en waar u op kunt rekenen. Wij bieden kwalitatief hoogstaande reizen met goede accommodaties en werken samen met gerenomeerde partners. Daardoor bent u, ook in Canada en de USA, verzekerd van uitstekende service.

Klik hier om contact met ons op te nemen! Canado in de media etc.

Publicaties in de media over CANADO travel, en andere activiteiten...

Lees meer

Partners en klanten

Een overzicht van de partners met wie wij werken en de reacties van onze klanten.

Lees meer