Terug naar 'Reacties'

Reacties winter 2008/2009"We willen jullie graag laten weten dat we een topvakantie hebben gehad in Canada. Bedankt dat alles zo goed geregeld was! Hierbij nog wat foto's uit het prachtige Whistler."
                                          Tamar en Dem Graaff, Katwijk (bestemming Whistler) 


   Dem en Tamar bij het heliskiėn in Whistler 

*   *   *   *   *   *   *

"Wij hebben een fantastische reis gehad, met alles erop en eraan. Wij hebben meerdere keren geroepen dat het zeker weten voor herhaling vatbaar is en we zeker ook een keer van de zomer in Canada (British Colombia) willen proeven.
De mensen, het land, de natuur, het eten, de sneeuw, de auto’s, de accommodaties, allemaal zeer goed, gastvrij en vriendelijk! Wij hebben het heerlijk gehad en begrijpen heel goed dat jullie Canada-liefhebbers zijn. Ik denk dat jullie weer twee zieltjes hebben gewonnen.
Alles klopte, de duur van de reis was goed, de plaatsen waren goed, de accomodaties zeer verzorgd en goed en op elkaar afgestemd. Er zat een leuke climax in de vakantie, van Big White, via Sun Peaks, op naar Whistler. Vancouver zijn wij verliefd op geworden en overwegen een emigratieplan in elkaar te zetten…  Al met al: Topvakantie.
Hartelijk dank voor je moeite en inzet! Succes verder met de reizen en wellicht tot ziens."
                                                     WvD en NC, Amsterdam (rondreis Best of BC)

*   *   *   *   *   *   *

"Skicentrum Hoofddorp organiseert elk jaar reizen naar diverse landen.
CANADA is een land waar je eens geweest moet zijn en ik (geluksvogel) ging er nu voor de 4e keer heen!
De organisatie is nog al wat daar wij er met een hele groep heen gaan. Deze keer hadden wij gekozen om dit samen met Canado Travel te organiseren. Jullie kennen de gebieden persoonlijk, dat gaf ons vertrouwen en dit is beloond.
We hebben 4 gebieden bewonderd en de accommodaties waren allemaal TOP!
Wij hebben gekozen voor Big White - Silverstar - Sunpeaks - Wisthler en hadden overal geweldige acccommodaties aan de piste.
De start was ook super, na aankomst in Canada slechts een klein ½ uurtje rijden naar ons hotel in Vancouver, het Westin Bayshore, aan de haven met een prachtig uitzicht over de haven en Vancouver. Onze laatste dag/nacht hebben we ook in Vancouver doorgebracht, is zeker de moeite waard.
Alle gebieden zijn super en de moeite waard, de weergoden waren met ons want we hebben afwisselend zon en sneeuw gehad met zelfs een prachtige dag met 28 graden onder nul!! Moet je een keer meemaken, maar niet te vaak want dat is KOUD!!
De keuze aan accommodaties hadden we aan jullie overgelaten, en dat heeft ons verblijf daar van het begin tot het einde tot een droom gemaakt.
BEDANKT GR. SKICENTRUM HOOFDDORP"
                                                                         Rob Beukers, Skicentrum Hoofddorp
                                                                        (groepsreis: Best of BC, maart 2009)

*   *   *   *   *   *   *

"Wat een geweldige honeymoon! In 15 jaar was er nog niet zoveel sneeuw gevallen. Sun Peaks was erg leuk, schattig dorpje en we zijn twee keer met de snow guides mee geweest. Hotel helemaal OK en aardige mensen. Silver Star was heel anders, veel "Canadeser" met al die Victoriaanse huizen. Je krijgt de groeten van Frank & Caroline. De bakkerij/lunchroom vonden we geweldig, evenals de hot tub tijdens de sneeuwstorm. Golden was familiesfeer, allemaal aan tafel met mensen die we niet kenden, heerlijk eten. Emerald Lake Lodge is een sprookje, haardvuur op de kamer helemaal af. Geweldig georganiseerd, so you did a good job!"

                     Groeten JW en Fransje, Amsterdam (Magical Mountains, huwelijksreis)

*   *   *   *   *   *   *

"Wij willen je langs deze weg nog even laten weten dat wij een fantastische reis hebben gehad en dat skien in Canada enorm is bevallen. Onze complimenten voor de locaties, hotels en service!
Wij hebben 1 opmerking; Over het algemeen was het rijden met wintercondities prima te doen, alleen op de Icefield parkway waren de "road conditions poor" (lees bedekt met sneeuw en ijs). Wij begrepen van Alamo dat ze geen winterbanden verstrekken, maar "All weather tires". De Canadezen waarschuwden ons ervoor dat dit niet hetzelfde is als winterbanden. Misschien een tip om tegen de klanten te zeggen? Op de bergroutes naar wintersport gebieden staat namelijk overal aangegeven dat je winterbanden danwel kettingen nodig hebt.
Nogmaals heel erg bedankt en wij zullen deze reis zeker aanbevelen!"

                         Wendy Hollink en Reinoud Le Coultre, Lelystad (Magical Mountains)

Volgende pagina