Vorige       Volgende       

WHISTLER


Whistler is de meest levendige plaats van alle wintersportdorpen in Canada; wie van aprŤs-skiŽn houdt, kan het best in Whistler terecht. Verwacht geen Oostenrijkse toestanden, maar gezellig is het wel! Verder is het een ideaal dorp om te shoppen, in het sfeervolle autovrije centrum. Er zijn veel leuke restaurants, vaak met verwarmd terras. De ligging in de ruige Coast Mountains is prachtig, er zijn diverse meren en uitgestrekte bossen.


Het skigebied


De twee bergen Blackcomb Mountain en Whistler Mountain vormen samen het grootste skigebied van Noord-Amerika. Onderaan, in het dorp, komen de pistes en liften van de twee gebieden samen. Het is een zeer gevarieerd gebied: er zijn pistes voor beginners, voor (licht) gevorderden en voor 'experts'. Met name in het bovenste gedeelte van Blackcomb Mountain liggen de gletsjers en de bowls, waar de off-piste liefhebbers zich kunnen uitleven.

Skikaart: Whistler-Blackcomb 


Film over Whistler-Blackcomb


 

En verder...

- HeliskiŽn/boarden
- Snowmobilen
- Hondensledetochten
- Wandelen
- Langlaufen
- Shoppen
- Spa en Wellnes


Reizen waar Whistler in voor komt:


 
Vorige                                                                                                  Volgende


Terug naar het bestemmingenoverzicht

Naar reisaanbod Winter


 

Peak to Peak: nieuwe lift!

Deze schitterende nieuwe gondel verbindt de 2 bergen, waardoor u nog makkelijker en sneller tussen Whistler Mountain naar Blackcomb heen en weer kunt gaan.

Lees meer