Terug naar Banff
  Terug naar overzicht

Packages BANFF

Voor deze prachtige reizen kunt u kiezen uit diverse accommodaties van standaard tot luxe. Voor alle accommodaties geldt dat deze stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit en zijn sfeervol ingericht daarnaast bieden zij uitstekende service.

Verlengen

Mocht u uw verblijf willen verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u graag een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over een ruim aanbod aan kleine en grote appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Voor Banff heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Banff  Fox hotel***
 Banff  Buffalo Mountain Lodge****
 Banff  Hidden Ridge Resort***
 Banff  Brewster Mountain Lodge***

 
Het Fox Hotel*** ligt aan Banff avenue, op ruim 5 minuten lopen van het sfeervolle centrum van Banff. Het is een prachtig, nieuw hotel, met de gezellige bar/restaurant Chilli, prima kamers en een echt schitterende ondergrondse hot tub. U verblijft hier inclusief ontbijt.

Buffalo Mountain Lodge**** ligt op Tunnel Mountain, boven het centrum van Banff. Het is een prachtig complex van houten lodges, gelegen tussen de bomen.
De afstand tot het centrum van Banff is ca. 2 km, en er rijden gratis shuttles van en naar het stadje. Ook de skibus stopt vlakbij de ingang van de accommodatie.
De Premier kamers zijn zeer sfeervol, met een echte openhaard, 2-persoonsbed, zithoek en schitterende badkamer. De lounge van de Buffalo Mountain Lodge is erg mooi, er is een grote buiten hot tub en er zijn 2 restaurants. Vooral het restaurant Sleeping Buffalo is geweldig!

Hidden Ridge Resort*** is een mooie accommodatie, gelegen in de bossen van Tunnel Mountain, net boven Banff. De appartementen bestaan uit een woonkamer met open keuken en gashaard, een aparte slaapkamer en een badkamer.
De accommodatie beschikt over een prachtige buiten hot tub. De afstand tot het centrum van Banff is ca. 2 km en er rijden gratis shuttles van en naar het stadje. Ook de skibus stopt vlakbij de ingang van het resort.

Brewster Mountain Lodge*** ligt in het centrum van Banff, vlak achter de levendige en sfeervolle Banff Avenue. De accommodatie is één van de oudste van Banff, ontstaan in de tijd dat de oude spoorweg werd aangelegd. 
Het is een prima, sfeervolle accommodatie met mooie kamers. U verblijft hier op basis van logies en ontbijt. 

Deze accommodatie staat niet in de prijslijst maar is wel op aanvraag te boeken:
Het Fairmont Banff Springs Hotel***** is net een sprookjeskasteel: met torentjes, pilaren, grote brede trappen, enorme terrassen, echte balzalen en bovenal gelegen op een schitterende locatie. De kamers zijn uiteraard mooi ingericht.
Ook wanneer u hier niet verblijft, is het de moeite waard om er een kijkje te nemen en even de sfeer te proeven in de prachtige lounges en zalen. In het hotel vindt u meer dan 15 restaurants, diverse bars en wijnlokalen, en ca. 10 winkels.

 ↑Top

Ja, ik wil reserveren 

let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer


Fox hotel

Buffalo Mountain Lodge

Fairmont Banff Springs