Terug naar Sun Peaks
Terug naar winter reisaanbod

Packages 1 bestemming Sun Peaks

Voor deze prachtige reizen kunt u kiezen uit diverse accommodaties van standaard tot luxe. Voor alle accommodaties geldt dat deze stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit en zijn sfeervol ingericht daarnaast bieden zij uitstekende service.

Verlengen

Mocht u uw verblijf willen verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u graag een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over een ruim aanbod aan chalets en appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Voor Sun Peaks heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats  Accommodatie
 Sun Peaks  Sun Peaks Lodge***
 Sun Peaks  Delta Sun Peaks Resort ****


Sun Peaks

Sun Peaks Lodge*** ligt in het centrum aan een van de besneeuwde straten. U wordt hier zeer hartelijk ontvangen en de service is prima. De lodge is net gerenoveerd en de kamers zijn goed ingericht. Er is een sauna, hot tub en een Spa. Ook beschikt het hotel over een eigen sportzaak. Voor de deur van het hotel stapt u op de latten en skiet zo door de straat naar de liften toe! U verblijft hier in de standaard hotelkamer.

Het Delta Sun Peaks Hotel**** is een schitterend hotel met een geweldige ligging aan de pistes. Het hotel beschikt over een spa, sfeervol restaurant en een gezellige bar. De kamers zijn allemaal sfeervol ingericht. En last but not least: ze hebben buiten hot tubs met uitzicht op de pistes! U verblijft hier in de "Premier" kamer inclusief balkon.

__________**** is de organisatie die de talloze huizen en appartementen in Sun Peaks beheert. Deze mooie accommodaties variëren van twee-kamer appartementen tot huizen met 6 slaapkamers. Voor elke groepsgrootte is de passende accommodatie te vinden. Vrijwel alle accommodaties zijn ski-in/ski-out en liggen op loopafstand van het centrum.

↑Top

Ja, ik wil reserveren!

let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer


activiteiten bijboeken in Sun Peaks?

Wat dacht u van snowmobiling of naar een ijshockey game

Lees meer


Delta Sun Peaks hotel by night

Stones Throw