Terug naar Lake Louise
Terug naar overzicht

Packages 1 bestemming Lake Louise

Voor deze prachtige reizen kunt u kiezen uit diverse accommodaties van standaard tot luxe. Voor alle accommodaties geldt dat deze stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit en zijn sfeervol ingericht daarnaast bieden zij uitstekende service.

Verlengen

Mocht u uw verblijf willen verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u graag een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over een ruim aanbod aan chalets en appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Voor Lake Louise heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats  Accommodaties
 Lake Louise Deer Lodge***
 Lake Louise Fairmont Chateau Lake Louise*****
 Lake Louise Bakers Creek Chalets***

De Deer Lodge*** ligt ca. 4 km. boven het dorpje Lake Louise en op 5 min. lopen van Chateau Lake Louise. Het is een relatief oud hotel met veel charme. Niet overdreven luxe maar wel comfortabel, met een sfeervolle lounge, prima kamers en een uitstekend restaurant. Op het dak bevindt zich de buiten hot tub; beneden bevindt zich een tv-ruimte met onder andere een pooltafel en gratis internet. U verblijft in de Heritage room.

Het Fairmont Chateau Lake Louise***** is een begrip. Ooit was het een mooi chalet, tegenwoordig is het een kolos met 700 hotelkamers. De ligging is wat dit hotel zo bijzonder maakt: in het bos, aan de oever van het meer, met aan de ene kant uitzicht op de Victoria gletsjer en de andere kant op Bow Valley.
Van binnen is het een en al chique: prachtige gangen, zalen, restaurants, bars, winkels etc. Toch is de sfeer heel ontspannen. U zult het hier heerlijk hebben. En ook voor niet-gasten is het een aanrader om een keer te gaan kijken. U verblijft in de Deluxe room Mountain View.

______________***** ligt in de bossen, vlakbij het dorpje Lake Louise en aan de rivier. Het bestaat uit een groep mooie houten lodges met vuurrode daken. Geen van deze lodges is hetzelfde, ze zijn sfeervol ingericht en hebben allemaal een andere afmeting en eigen karakter. U verblijft in de King Mountain View room.

↑Top

Ja, ik wil reserveren! 


 


 

let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer


Deer Lodge

Post hotel

Fairmont Chateau Lake Louise