Terug naar rondreis Natural Wonders
Terug naar overzicht

NATURAL WONDERS: accommodaties 

Voor deze prachtige rondreis hebben wij gekozen voor mooie rustgevende accommodaties. Voor ook deze reis geldt dat de accommodaties stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit, zijn sfeervol ingericht en daarnaast bieden zij uitstekende service.

Verlengen

Mocht u uw verblijf willen verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u graag een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over chalets en appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Voor de rondreis "Natural Wonders" heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats  Accommodatie
 Calgary  Fairmont Palliser*****
 Banff  Buffalo Mountain Lodge****
 Lake Louise  Num Ti Jah Lodge ***
 Jasper  Jasper Park Lodge*****
 Clearwater  Helmcken falls Lodge***
 Sun Peaks  Sun Peaks Lodge***
 Field  Emerald Lake Lodge****


Calgary / 1 nacht

Fairmont Palliser hotel***** ligt in het centrum van Calgary en heeft een koninklijke uitstraling! Hier zal het u aan niets ontbreken, maar wat had u anders gedacht van het Fairmont? Elegante kamers, heerlijke bedden en optimale service waar u lekker kunt bijkomen.

Banff / 2 nachten
Buffalo Mountain Lodge**** ligt op de berg boven het centrum van Banff. Het is een mooi complex van houten huizen, gelegen tussen de bomen. De kamers zijn sfeervol (met echte openhaard), de lounge is mooi, er is een grote buiten hot tub en het restaurant Sleeping Buffalo is geweldig!

Lake Louise / 2 nachten
Num Ti Jah Lodge*** is ontdekt in 1898 door Jimmy Simpson en hij noemde het "het mooiste wat hij ook gezien had". De lodge ligt 40 km ten Noorden van Lake Louise en heeft een geweldig uitzicht over de Canadese Rockies, Bow Lake en de Crowfoot gletsjer. Het beschikt over een restaurant waar de chef heerlijke maaltijden voor u zal bereiden. 's Avonds een wijntje en een goed boek bij het haardvuur. Vanuit de lodge kunt u fantastisch langlaufen en snowshoe wandelingen maken.

Jasper
/ 2 nachten
Jasper Park Lodge***** is een Fairmont Hotel, dus u mag wat verwachten....! De ligging, net buiten Jasper aan een meer, is fantastisch en de accommodatie is prachtig. Hier kunt u midden in de natuur genieten van de luxe van een 5-sterren hotel. De kamers zijn uiteraard geweldig, er is een verwarmd buitenzwembad, een sauna en stoombad, er zijn 3 restaurants en ga zo maar door. En dat allemaal in een omgeving waar de herten bij wijze van spreken langs uw kamer lopen.

Clearwater / 2 nachten
Helmcken falls Lodge*** ligt bij de ingang van het prachtige Wells Gray Provincial Park. Het gehele jaar is dit een unieke plek om te verblijven. Vanuit de lodge zijn er tal van winteractiviteiten te ondernemen. En heeft u zin om te relaxen? Dan blijft u lekker binnen bij het haardvuur. U verblijft hier op basis van volpension ( 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner).

Sun Peaks / 2 nachten

Sun Peaks Lodge*** ligt in het centrum aan een van de besneeuwde straten.
U wordt hier zeer hartelijk ontvangen en de service is prima. Het hotel is net helemaal gerenoveerd. Er is een sauna, hot tub en een Spa. Ook beschikt het hotel over een eigen sportzaak. Voor de deur van het hotel stapt u op de latten en skiet zo door de straat naar de liften toe!

Field
/ 2 nachten
Emerald Lake Lodge**** is werkelijk een parel en ligt op een unieke en rustige locatie midden in het bos waar u niet helemaal met de auto kunt komen. Hierdoor wordt u vanaf de parkeerplaats samen met uw bagage opgehaald door personeel van de lodge met een klein vervoermiddel. De lodge ligt op een bevroren meer waar u kunt genieten van de prachtige uitzichten. Uiteraard kunt u hier ook actief zijn en gaan wandelen, schaatsen of langlaufen. De kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Uw houtgestookte openhaard wordt iedere dag voorzien van nieuw hout. De lodge heeft een uitstekend restaurant en een gezellige lounge.

↑Top

Ja, ik wil reserveren! 


 


 


let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer