Terug naar rondreis Canado Rockies
Terug naar overzicht

CANADO ROCKIES: verschil Standaard en Luxe reis

Voor deze prachtige rondreis kunt u kiezen uit een standaard en luxe reis.
Het verschil zit in het aantal sterren van de accommodaties. De standaard accommodaties hebben over het algemeen 3 sterren en de luxe accommodaties
4 of 5 sterren. Soms zijn de accommodaties hetzelfde en is het kamertype anders.

Voor zowel de standaard als luxe reis, geldt dat de accommodaties stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit en zijn sfeervol ingericht daarnaast bieden zij uitstekende service.

Wisselen/verlengen

Mocht u de accommodaties willen wisselen of u wilt uw verblijf verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over chalets en appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.


Voor de rondreis "Canado Rockies" heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats Standaard   Luxe
 Banff  Fox hotel***  Fairmont Banff Springs*****
 Panorama  Panorama Springs****  Panorama Springs****
 Fernie  Lizard Creek Lodge****  Lizard Creek Lodge****

Banff / 3 nachten 
Standaard
Het Fox Hotel*** ligt aan Banff avenue, op ca. 5 minuten lopen van het centrum. Het is een prachtig nieuw hotel, met de gezellige bar/restaurant Chilli, smaakvol ingerichte kamers en een schitterende ondergrondse hot tub. U verblijft hier inclusief ontbijt.

Luxe
Het Fairmont Banff Springs***** is net een sprookjeskasteel: met torentjes, pilaren, grote brede trappen, enorme terrassen, echte balzalen en bovenal gelegen op een schitterende locatie. Ook wanneer u hier niet verblijft, is het de moeite waard om er een kijkje te nemen en even de sfeer te proeven in de prachtige lounges en zalen. In het hotel vindt u meer dan 15 restaurants, diverse bars en wijnlokalen, en ca. 10 winkels. De kamers zijn uiteraard mooi ingericht.

Panorama / 3 nachten
Standaard & Luxe
U verblijft bij de standaard reis in een Premium Gold studio en bij de luxe reis in een Premium Gold 1-bedroom appartement van het Panorama Springs of de Taynton Lodge****. Dit zijn beiden schitterende complexen, beide ideaal gelegen aan de pistes en het sneeuwplein in het dorp. De Taynton Lodge heeft een eigen hot tub maar de gasten kunnen ook gratis gebruik maken van de baden, jacuzzi en sauna van het panorama Springs. De appartementen in beide gebouwen zijn mooi en comfortabel ingericht: met o.a. ruime keuken en balkon.

Fernie / 3 nachten
Standaard & Luxe
U verblijft bij de standaard reis in een studio en bij de luxe reis in een 1-bedroom suite van de Lizard Creek Lodge****. Deze lodge is een mooie, luxe accommodatie, direct aan de piste: de lift start voor de deur! De kamers zijn zeer comfortabel, de lounge annex restaurant is erg gezellig en er zijn buiten hot tubs.

↑Top

Ja, ik wil reserveren!

 

 

 

let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer