Terug naar rondreis Best of BC
Terug naar overzicht

BEST OF BC: verschil Standaard en Luxe reis

Voor deze prachtige rondreis kunt u kiezen uit een standaard en luxe reis.
Het verschil zit in het aantal sterren van de accommodaties. De standaard accommodaties hebben over het algemeen 3 sterren en de luxe accommodaties
4 of 5 sterren. Soms zijn de accommodaties hetzelfde en is het kamertype anders. 

Voor zowel de standaard als luxe reis geldt dat de accommodaties stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit en zijn sfeervol ingericht; daarnaast bieden zij uitstekende service.

Wisselen/verlengen

Mocht u de accommodaties willen wisselen of u wilt uw verblijf verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over chalets en appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.


Voor de rondreis "Best of BC" heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats  Standaard  Luxe
 Vancouver  Westin Bayshore*****  Westin Bayshore*****
 Silver Star  Frank's B&B***  Premium Mountain Vacation Suite****
 Sun Peaks  Sun Peaks Lodge***  Delta hotel****
 Whistler

 Pinnacle hotel***

 Westin Resort & Spa*****

Vancouver / 1 nacht
Standaard & Luxe
Westin Bayshore***** ligt heel gunstig aan de noordkant van Downtown Vancouver, op loopafstand van Stanley Park, de haven en de winkelstraten. Het is leuk om eens te gaan kijken hoe de watervliegtuigen landen en opstijgen. De kamers zijn ruim en luxe; u heeft prachtig uitzicht op zee, bergen of de stad. Het hotel heeft een binnen- en buitenzwembad, sauna etc.

Silver Star / 3 nachten
Standaard
Frank's B&B*** is van de eigenaar van bakkerij Bugaboos. U verblijft in het huis van uw Nederlandse gastheer en krijgt uw ontbijt in de bakkerij. Verser kan niet! De Brabantse gezelligheid krijgt u er gratis bij.

Luxe
Mountain Vacation Homes**** biedt appartementen en huizen van eenvoudig tot luxe en van een studio tot een groot chalet. Voor u is de meest luxe variant "Premium" gekozen waarbij u beschikt over een woonkamer en aparte slaapkamer en uw privé hot tub! Alle accommodaties liggen heel gunstig aan of vlakbij de pistes en zijn van alle gemakken voorzien.

Sun Peaks / 2 nachten
Standaard
Sun Peaks Lodge*** ligt in het centrum aan een van de besneeuwde straten.
U wordt hier zeer hartelijk ontvangen en de service is prima. De lodge is net gerenoveerd en de kamers zijn goed ingericht. Er is een sauna, hot tub en een Spa. Ook beschikt het hotel over een eigen sportzaak. Voor de deur van het hotel stapt u op de latten en skiet of board zo door de straat naar de liften toe!

Luxe
Het Delta Sun Peaks Hotel**** is een schitterend hotel met een geweldige ligging aan de pistes. Het hotel beschikt over een spa, sfeervol restaurant en een gezellige bar. De kamers zijn allemaal sfeervol ingericht. En last but not least: het hotel beschikt over buiten hot tubs met uitzicht op de pistes!

Whistler / 3 nachten
Standaard
Pinnacle hotel*** ligt aan de rand van het centrum. U kunt makkelijk door het voetgangersgebied naar de liften en pistes lopen, maar er rijdt ook een shuttle.
's Avonds in het helemaal ideaal: u zit niet in de 'lawaai-zone' maar wel op comfortabele afstand van alle winkels en eet-, drink- en uitgaansgelegenheden. Deze prima accommodatie heeft een binnenzwembad en hot tub, en bestaat volledig uit studio's, die allemaal mooi zijn ingericht. Bijzonder detail: er staat een jacuzzibad in de kamer!

Luxe
Westin Resort en Spa***** is ons paradepaardje in Whistler. Het is gelegen aan de voet van de pistes en liften en aan de rand van het levendige uitgaans-gebied. Dit luxe hotel heeft prachtige, ruime suites (met keuken) en beschikt over veel faciliteiten: een binnen- en buitenzwembad, sauna, binnen en buiten hot tub en stoombad, en daarnaast natuurlijk de Spa faciliteiten (tegen betaling).

↑Top

Ja, ik wil reserveren!


 

 

 

 

let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer