Terug naar rondreis X-country BC
Terug naar overzicht

Accommodaties X-country BC

Voor deze prachtige rondreis hebben wij gekozen voor mooie rustgevende accommodaties. Voor ook deze reis geldt dat de accommodaties stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit, zijn sfeervol ingericht en daarnaast bieden zij uitstekende service.

Verlengen

Mocht u uw verblijf willen verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u graag een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over chalets en appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Voor de rondreis "X-country BC" heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats  Accommodatie
 Whistler  Alpine Chalet B&B***
 Sun Peaks  Sun Peaks Lodge***
 Silver Star  Frank's B&B***
 Vancouver  Westin Bayshore*****

 

Whistler / 3 nachten
Alpine Chalet B&B*** ligt wat verder van het centrum, in een rustig gedeelte van Whistler. De skibus stopt echter voor de deur en rijdt met grote regelmaat en tot 's avonds laat. Het chalet is heel sfeervol en u wordt hier zeer gastvrij ontvangen. Achter in de tuin staat de ruime hot tub. U verblijft hier op basis van logies en een heerlijk, zeer uitgebreid ontbijtbuffet! De kamers zijn mooi en ruim. U kunt hier met z'n tweeën verblijven, maar ook met een groep tot max. 16 personen.

Sun Peaks / 3 nachten
Sun Peaks Lodge*** ligt in het centrum aan een van de besneeuwde straten.
U wordt hier zeer hartelijk ontvangen en de service is prima. De lodge is net gerenoveerd en de kamers zijn goed ingericht. De lounge, receptie en het restaurant zijn al helemaal vernieuwd. Er is een sauna, hot tub en een Spa. Ook beschikt het hotel over een eigen sportzaak.

Silver Star / 3 nachten
Frank's B&B*** is van de eigenaar van bakkerij Bugaboos. U verblijft in het huis van uw Nederlandse gastheer en krijgt uw ontbijt in de bakkerij. Verser kan niet! De Brabantse gezelligheid krijgt u er gratis bij.

Vancouver / 1 nacht
Westin Bayshore***** ligt heel gunstig aan de noordkant van Downtown Vancouver, op loopafstand van Stanley Park, de haven en de winkelstraten. Het is leuk om eens te gaan kijken hoe de watervliegtuigen landen en opstijgen. De kamers zijn ruim en luxe; u heeft prachtig uitzicht op zee, bergen of de stad. Het hotel heeft een binnen- en buitenzwembad, sauna etc.

↑Top

Ja, ik wil reserveren!

let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer