Terug naar rondreis X-country Alberta
Terug naar overzicht

Accommodaties X-country Alberta

Voor deze prachtige rondreis hebben wij gekozen voor mooie rustgevende accommodaties. Voor ook deze reis geldt dat de accommodaties stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit, zijn sfeervol ingericht en daarnaast bieden zij uitstekende service.

Verlengen

Mocht u uw verblijf willen verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u graag een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over chalets en appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Voor de rondreis "X-country Alberta" heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats  Accommodatie
 Canmore  Falcon Crest Lodge****
 Jasper  Jasper Park Lodge*****
 Field  Emerald Lake Lodge****


Canmore / 3 nachten
Falcon Crest Lodge**** is elegant ingericht en centraal gelegen. De lodge heeft twee outdoor hot tubs met fantastisch uitzicht waar u heerlijk kunt bijkomen van een dag actief zijn. Daarnaast is er een fitness ruimte, verwarmde parkeergarage en een gezellig restaurant. De kamers zijn mooi ingericht en van alle gemakken voorzien waaronder een kitchenette en een gas openhaard.

Jasper / 3 nachten

Jasper Park Lodge***** is een Fairmont Hotel, dus u mag wat verwachten....! De ligging, net buiten Jasper aan een meer, is fantastisch en de accommodatie is prachtig. Hier kunt u midden in de natuur genieten van de luxe van een 5-sterren hotel. De kamers zijn uiteraard geweldig, er is een verwarmd buitenzwembad, een sauna en stoombad, er zijn 3 restaurants en ga zo maar door. En dat allemaal in een omgeving waar de herten bij wijze van spreken langs uw kamer lopen.

Field / 3 nachten
Emerald Lake Lodge**** is werkelijk een parel en ligt op een unieke en rustige locatie midden in het bos waar u niet helemaal met de auto kunt komen. Hierdoor wordt u vanaf de parkeerplaats samen met uw bagage opgehaald door personeel van de lodge met een klein vervoermiddel. De lodge ligt op een bevroren meer waar u kunt genieten van de prachtige uitzichten. Uiteraard kunt u hier ook actief zijn en gaan wandelen, schaatsen of langlaufen. De kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Uw houtgestookte openhaard wordt iedere dag voorzien van nieuw hout. De lodge heeft een uitstekend restaurant en een gezellige lounge.

↑Top

Ja, ik wil reserveren! 

let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer