Terug naar Snowmobile Adventure
Terug naar overzicht

Accommodaties Snowmobile Adventure

Voor ook deze fantastische rondreis geldt dat de accommodaties stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit, zijn sfeervol ingericht en daarnaast bieden zij uitstekende service.

Verlengen

Mocht u uw verblijf willen verlengen, dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u graag een offerte op maat.

Families en groepen

Voor families en groepen beschikken wij over chalets en appartementen, wilt u hiervoor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Voor de rondreis "Snowmobile Adventure" heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats  Accommodatie
 Calgary  Fairmont Palliser*****
 Revelstoke  Glacier House Resort****
 Panorama  Panorama Springs****


Calgary / 1 nacht

Fairmont Palliser hotel***** ligt in het centrum van Calgary en heeft een koninklijke uitstraling! Hier zal het u aan niets ontbreken, maar wat had u anders gedacht van het Fairmont? Elegante kamers, heerlijke bedden en optimale service waar u lekker kunt bijkomen.

Revelstoke / 3 nachten
Glacier House Resort**** is een mooie lodge in blokhutstijl gebouwd. Hier verblijft u op basis van volpension. De (Nederlandse) eigenaars hebben hier tevens hun eigen snowmobile company. De lodge ligt enkele kilometers buiten het stadje op een prachtig rustige plek in de bergen. Werkelijk overal is aan gedacht bij de bouw van dit bijzondere hotel: de kamers zijn groot en mooi, er is een restaurant, een bar met pooltafel en openhaard, er is een binnenzwembad, jacuzzi en sauna, Gift shop en koffiebar. Tevens is er een droogruimte en gratis internet. Naast de hotelkamers is het ook mogelijk een houten chalet te huren.

Panorama / 3 nachten

Panorama Springs of de Tayton Lodge**** zijn beiden schitterende complexen, ideaal gelegen aan de pistes en het sneeuwplein in het dorp. De Taynton Lodge heeft een eigen hot tub maar de gasten kunnen ook gratis gebruik maken van de baden, jacuzzi en sauna van het panorama Springs. De appartementen in beide gebouwen zijn mooi en comfortabel ingericht: met o.a. ruime keuken en balkon.

↑Top

Ja, ik wil reserveren

let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer