Terug naar rondreis Alles Kids!
Terug naar overzicht

Accommodaties Alles Kids!

Voor deze prachtige rondreis hebben wij in Sun Peaks en Silver Star gekozen voor mooi ingerichte chaletappartementen. In Vancouver verblijft u in een hotel.

Voor ook deze reis geldt dat de accommodaties stuk voor stuk door onszelf bezocht en beoordeeld zijn. De accommodaties ademen de echte Canadese sfeer uit en zijn sfeervol ingericht, daarnaast bieden zij uitstekende service.

Verlengen/veranderen

Mocht u uw verblijf willen verlengen, of u bent met meer dan twee kinderen dan is dit uiteraard mogelijk en maken wij voor u graag een offerte op maat. 

Voor de rondreis "Alles Kids!" heeft CANADO travel de volgende unieke accommodaties geselecteerd:

 Plaats  Accommodatie
 Vancouver  Westin Bayshore*****
 Sun Peaks  Sun Peaks Resort****
 Silver Star  Mountain Vacation Homes****
 Vancouver  Westin Bayshore*****

Vancouver / 2 nachten (de eerste en laatste nacht)
Westin Bayshore***** ligt heel gunstig aan de noordkant van Downtown Vancouver, op loopafstand van Stanley Park, de haven en de winkelstraten. Het is leuk om eens te gaan kijken hoe de watervliegtuigen landen en opstijgen. De kamers zijn ruim en luxe; u heeft prachtig uitzicht op zee, bergen of de stad. Het hotel heeft een binnen- en buitenzwembad, sauna etc.

Sun Peaks / 3 nachten
Sun Peaks Resort**** is de organisatie die de talloze huizen en appartementen in Sun Peaks beheert. Deze mooie accommodaties variëren van twee kamerappartementen tot huizen met 6 slaapkamers. Voor elke groepsgrootte is de passende accommodatie te vinden. Voor u hebben wij gekozen voor een met een woonkamer en twee aparte slaapkamers. Vrijwel alle accommodaties zijn
ski-in/ski-out hebben een privé hot tub en liggen op loopafstand van het centrum.

Silver Star / 3 nachten
Mountain Vacation Homes**** biedt appartementen en huizen van eenvoudig tot luxe en van een studio tot een groot chalet. Voor u is de meest luxe variant "Premium" gekozen waarbij u beschikt over een woonkamer en twee aparte slaapkamers en uw privé hot tub! Alle accommodaties liggen heel gunstig aan of vlakbij de pistes en zijn van alle gemakken voorzien.

↑Top

Ja, ik wil reserveren!

let op: Nieuw!

Nieuwe bestemmingen in Oost Canada: citytrip Montréal en erg leuk skigebied en stadje Mont Tremblant!

Lees meer