Vorige        Volgende
Terug naar overzicht

KICKING HORSE/GOLDEN

Onderaan de pistes van het bijzondere skigebied Kicking Horse is in de laatste jaren een geweldig skidorp gebouwd. Waar je vroeger alleen beneden in Golden kon overnachten, en elke dag de 13 km over een 'dirt road' naar het skigebied moest rijden, kun je nu in de mooiste accommodaties aan de piste verblijven. Als 'dorp' stelt het natuurlijk niet zoveel voor, maar de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bijzonder sfeervol.

Het skigebied

Dit gebied doet zijn naam eer aan: het is bijzonder en uitdagend, een paradijs voor off-piste liefhebbers! Lichtgevorderde skiėrs hebben hier niet zoveel te zoeken, het is echt een gebied voor wie wel van een uitdaging houdt en de powder niet schuwt. Maar dan kun je je hart ook helemaal ophalen hier!

Skikaart:
 

 
En verder....

- heliskiėn (Purcell)
- snowmobiling
- hondensledetochten


Onze accommodaties

De Highland Lodge**** ligt in het nieuw gebouwde dorp aan de voet van de pistes van Kicking Horse. Het is een schitterende en zeer comfortabele Lodge, van alle gemakken voorzien: ski-in/ski-out, ontbijt is inclusief, prachtige kamers en een buiten hot tub. In de Lodge bevindt zich een restaurant en Schotse pub, de Local Hero.

Indien gewenst kunnen wij ook accommodatie bieden voor grotere groepen of bijvoorbeeld in Golden, beneden in het dal.


Reizen waar Kicking Horse in voor komt:


Highland Lodge