Vorige      Volgende

SUN PEAKS


Sun Peaks is een mooi, sfeervol plaatsje dat speciaal voor het wintertoerisme is gebouwd. Het heeft een gezellig centrum met besneeuwde straten en leuke winkels en restaurants. Elke accommodatie is hier ski-in/ski-out en u skiet ook zo het dorp in.... ski's of board parkeren en shoppen maar!
Ook leuk meegenomen: het dorp heeft de meeste zon-uren van heel British Columbia! De omgeving is bijzonder: vanuit een haast woestijn-achtige omgeving rijdt u de glooiende bergen in en ineens zit u in de sneeuw. Bij wijze van spreken pas na de laatste bocht voor het dorp besef je dat het toch echt om een wintersportgebied gaat.


Het skigebied

Dit skigebied is na Whistler het grootste gebied van British Columbia. Het bestaat uit 3 bergen die rondom het dorp liggen. Daardoor kun je 360į rondskiŽn. Vanuit vrijwel elke accommodatie kun je op een van de pistes stappen. De hellingen van het gebied ogen glooiend maar zijn af en toe verrassend stijl. Dus ook voor de cracks is hier genoeg te beleven. Een interessant gebied dus!

Skikaart: Sun Peaks


Film Sun PeaksEn verder....


- Back Country skiŽn/boarden
- Arresledetochten
- Snowshoeing
- AvondskiŽn met fondue

Reizen waar Sun Peaks in voor komt:

Vorige                                                                                    Volgende

Terug naar het bestemmingenoverzicht

Naar reisaanbod Winter