Canada & USA: dichterbij dan u denkt! Maar hoe dichtbij eigenlijk?


Bedenkt u eens eerlijk hoe lang u daadwerkelijk onderweg bent wanneer u op wintersport gaat in de Alpen. Dat zal variëren van ca. 8 tot wel 13, 14 uur, of nog langer als het tegenzit met weer en verkeer. Voor een week wintersport in de Alpen bent u dus 2 dagen aan het reizen. Wanneer het tegen zit, is zo'n reis bepaald geen ontspannen gebeurtenis.

Naar Canada en de USA reist u ongeveer net zolang: u vliegt in 9 - 10 uur naar bijvoorbeeld Calgary en Vancouver, en in slechts ca. 7 uur naar Montreal! Reken daar 2 uur bij voor de tijd die u op Schiphol doorbrengt, ca. 1 uur om op Schiphol te komen en ca. 2 uur om op de plaats van bestemming te komen. Een uur of 12 tot 15 (afhankelijk van de bestemming) bent u dus wel onderweg. Maar op welke manier.....?

Nou zo!
U gaat lekker zitten en geniet van het
uitzicht, de films, het eten, een lekker boek
of tijdschrift, of u probeert wat te slapen. Dát is wel even wat anders dan urenlang geconcentreerd achter het stuur zitten!
Door het tijdverschil van 6 uur met Montréal en Mont Tremblant en resp. 8 en 9 uur met Denver, Calgary en Vancouver, komt u op de heenreis slechts een paar uur later (en met een rechtstreeks vlucht zelfs op ongeveer dezelfde tijd) aan als dat u uit Nederland bent vertrokken. U verliest dus weinig tot geen tijd.

De terugreis is in alle gevallen een nachtvlucht! U maakt dus optimaal gebruik van uw vakantiedagen. Wat is er nu heerlijker dan zo'n reis etend, drinkend, slapend, lezend en filmkijkend door te brengen? Wanneer u onderweg wat slaapt zult u merken dat u weinig last hebt van een jetlag.

Kortom: voor een vakantie in Noord-Amerika bent u net zo lang onderweg als naar de Alpen, maar de reis is vele malen relaxter!


Terug naar de homepage


 Canado in de media etc.

Publicaties in de media over CANADO travel, en andere activiteiten...

Lees meer

Partners en klanten

Een overzicht van de partners met wie wij werken en de reacties van onze klanten.

Lees meer