Terug naar reacties
Vorige pagina

Vervolg reacties winter 08/09

 
"Het was helemaal super. We hebben ontzettend genoten. Alles was super geregeld en de informatie die we van jullie hadden ontvangen was erg duidelijk.
Het enige jammere was dat er niet zoveel sneeuw lag, maar dat is dan ook het enige. We zijn dus niet meer gaan helicopterskiŽn want echte verse poeder was
er niet. Wel hebben we een tocht met een hondenslee gemaakt wat echt geweldig was. Met oud & nieuw hebben we heerlijk gedineerd in het hotel.
Bedankt voor alles. Volgende keer boeken we zeker weer bij jullie en we zullen zeker reclame maken voor CANADO travel!"

                      Groeten, Anne & Thomas, Veghel (Magical Mountains huwelijksreis)

*   *   *   *   *   *   *

"Helaas, onze vakantie zit er weer op! Het was echt een hele bijzondere vakantie. Wij vonden Banff en Sun Peaks het meest indrukwekkend. De sneeuw en de pistes waren super, de accommodatie heel sfeervol, het was niet zo druk en de mensen waren echt heel vriendelijk! In Sun Peaks hebben we de mooiste afdaling gemaakt. We waren met zijn tweeen op de piste, er viel verse sneeuw en de piste was lang en lag tussen de dennenbomen in. Echt waanzinnig! We zijn doorgegaan totdat de laatste lift ging……. Dit gebied hebben wij de volgende ochtend afgesloten met een hondensleetocht!
Onze vakantie begon heel goed, de eerste ochtend in Banff, zaten we heerlijk te ontbijten (aan het raam), werden we verwelkomd door een jonge cariboe, de volgende ochtend werden we gewekt door het gehuil van een wolf en had het gesneeuwd. De natuur die al mooi was, werd nog mooier met een laagje sneeuw.
De wegen naar de verschillende gebieden zijn inderdaad echt heel mooi, je blijft maar kijken naar die enorme bergen.
Bedankt voor alles! Groetjes van Coen en Irma"

                    Irma en Coen van de Sande, Nootdorp (rondreis Magical Mountains)

*   *   *   *   *   *   *

"Whistler was een hele belevenis. Wat een gaaf skigebied zeg. De kamers en alles was super geregeld. Verder wil ik jullie een compliment geven over alle dingen die jullie gedaan hebben. Ik heb een onwijs gave vakantie gehad. Alles was echt super georganiseerd. Ontzettend bedankt!"  

                                             Erik en Mark Vermeij, Ouderkerk a/d Amstel (Whistler)

*   *   *   *   *   *   *

 "Onze skivakantie in Canada was een voortzetting van een bezoek aan onze, in Portland, studerende zoon. Na een weekje Oregon wilden we met onze zoon, een Amerikaanse studievriend van hem en onze 2 dochters nog een week de Canadese skihellingen gaan verkennen. Daar hadden we al veel over gehoord .
Canado heeft ons geweldig geholpen met de invulling van onze persoonlijke wensen. Het werd een ski-in/ski-out huis in het skigebied “Big White”, op loopafstand van het centrum en met op het balkon een Hottub! De door Canado geregelde shuttle van Kelowna (vliegveld) naar “Big White” deed er ongeveer een uur over en de ontvangst in Big White was prima. Het huis zelf (Tree Tops, boven in het dorp) was erg comfortabel en prima onderhouden. Beddengoed/handdoeken/badhandoeken (hot tub) waren ruimschoots aanwezig (erg handig om die niet te hoeven meenemen uit Nederland).
Big White is een niet al te groot skigebied dat absoluut niet te vergelijken is met de voor ons bekende Europese skigebieden. Het is veel glooiender en er zijn prachtige vergezichten. Er zijn geen restaurantjes/hutjes op de piste voor een hapje of een drankje. Daar is in het dorp de gelegenheid voor en natuurlijk kun je je “eigen”huis” snel binnen skiŽn. De poederchampagne sneeuw is super sneeuw om op te skiŽn!!!! Mede door Canado was het een fantastische vakantie."

                                             Fam. Van Mens-den Dulk, Goirle (bestemming Big White)